SELAMAT HARI LAHIR 
YANG KE-27 TAHUN, SAYANG!


Pada hari ini, tepat jam 12.00 tengah malam bersamaan tarikh 11 Mac 2013 merupakan hari jadi suami Mia yang sangat2 Mia sayangi + Cintai + kasihi. HAHAHA suka memuji berlebih sedangkan suami Mia ( Mr.D) just panggil Mia si buncit + si musuk + si masam aje.. katanya paggilan manje jugak tu =') SABAR JE.. Setiap hari, Mia akan excited nak tunggu tepat jam 12.00 malam sebab nak jadi orang yang pertama wish dekat dia. Alhamdulillah 3 tahun berturut2 saya lah orang yang pertama wish HAPPY BIRTHDAY dekat dia. Kalau ada orang lain, Mia rasa nak penumbuk orang tu HAHAHA. Mana boleh orang lain dlu kan?? Kalau tahun-tahun yang lepas Mia bagi hadiah yang biasa-biasa je sedangkan Encik abang bagi Mia hadiah yang berganda-ganda harga daripada Mia. So this year, i give something yang sangat-sangat best dan keistimewaannya Mia juga boleh rasa. HAHAHAH.. cuba teka Mia bagi present apa?? Teka..teka...
.
.
Tadaa............. Mia bagi Mr. D

PERFUME!!! INDIVIDUEL PERFUME BY MONT BLANC. Tapi tak tahulah baunya macam mn.. Ada yang pernah beli tak? Agak-agak bau dia best x? Mia beli pun ikut pandangan daripada penjual online. Memang ori, 100% original dari US sebab Mia pernah beli sekali dulu dengan akak tu. Namanya kak Azwa. Lagi satu Mia pilih ni pun berdasarkan reviw dari blog-blog luar negara yang memberikan pandangan dan komen tentang perfume ni. Kata salah satu blog yang mia baca:

Individuel by Mont Blanc is a Oriental Woody fragrance for men. Individuel was launched in 2003. The nose behind this fragrance is Pierre Bourdon. Top notes are rosemary, pineapple, coriander, cinnamon, lavender, juniper berries, mint, bergamot and cardamom; middle notes are orange blossom, violet, jasmine and geranium; base notes are sandalwood, amber, patchouli, musk, raspberry, vanilla, dark chocolate, oakmoss and vetiver.

Fabulous, marvellous, magnificent great parfume. A must have for me.
DELICIOUS.

I had this on my want list because of all the great reviews Ive read. went to a perfumania to test it on my skin today, and I just took it off my want list. It was way to sweet and bubble gummy for my taste. And a bit to synthetic.

Very nice and sweet! I would say good for winter up until spring time, I apply 4 sprays in the morning and come home from work and it still packs a punch!

Great for the price i picked up a bottle for £21!

Alhamdulillah.. ramai yang bagi review yang positif. Thats why Mia pilih yang tu. HUHUHU walaupun pada mulanya, Mia pening jugak kepala =') SO, kepada mereka yang nak beli perfume untuk suami, kekasih, kawan lelaki, ayah atau sesiapa sahaja boleh cuba lah yang ni. Mana taw kot-kot sedap baunya kan. Setiap orang taste dia lain-lain. Betul tak?

Kepada suami saya yang Tersayang, SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-27, semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa sayang saya sampai bila-bila HIHIHI =)

Kepada mereka yang tengah pening-pening nak cari perfume original dari US. Meh, Mia suggestkan page yang jual perfume online. Servis dia pun bagus taw. Klik bawah utk ke link page kak Azwa


OKey, dan ini Mia nak tunjukkan perfume yang Mia beli hari tu. best sangat2 bau dye. U alls trylah.. tak rugi taw. Member mia siap repeat order lagi.


Botol dia pun cantikkan?? HUHUHU


Bawah ni sebenarnya PERFUME IDAMAN MIA........ tunggu masa je nak rembat! Dengar kata perfume kt bawah ni pun Dato' CT selalu bawa ke mana-mana shownye.. HIHIHI....


PERFUME CHLOE'!!!


Lastly..........................


Selamat Hari jadi sayang, I LOVE U SO2 MUCH!!
Hrp2 ada masa st hr nnt dpt smbut hr jdi awk :(
Semoga murah rezeki, berbahagia selalu dan dipanjangkan umur. 
Saya sayang awak <3 love u..






No comments: