PREGNANCY PILLOW @ MATERNITY PILLOW MURAH & BERBALOI!

Hai, assalamualaikum. Petang-petang ni tengah2 rehat tiba2 nak survey pregnancy pillow atau org panggil Mternity pillow. Tau x pregnancy pillow tu mcm mn rupenye? he he he. Bila tgk gmbarnye mmg excited nak beli taw!! Bukannya apa, skg ni walaupun baru 2 months tp pinggang dah lenguh-lenguh  bila waktu tidur. Serius xselsa.. Rasa mcm nak je Mr.D hri2 tidur peluk belakng kita. Tapi kesian la dye pun xselsa klu peluk lama2 kan. Kadang2 minta dye urutkan pinggang kita. Tkkan nk urut hari2 betul x? Org tgh mgndung mmg pelru tidur mgiring dari menelentang atau meniarap lagi bahaya!



Syiok je kan tidur.. huhuhu... Utk pegethuan u all, dye ada mcm2 jenis..terpulanglah kita rasa nak yg mana.. aslkan tilam dye empuk, xkeras..




Bagi Mia, mia lebih suka yg ada penyokong sekali dekat belakang, supaya pinggang kita pun rasa selesa.. Kan asyik skit pinggang.. hehhehee



Argghhh yg mcm ats ni..memag selesa sgt!!!! Tak sabar2 nak beli.. huhuhu
Tak sangka Mr.D sndri tnjukkan pd saya Nursing Pillow ni. Dan.. Mia pun rasa teruja nak beli! Tengok2 harga dia mahalnye... ada yg jual sampai Rm350. Ada tu Rm290, so Mr.D tak kasi.. huaaaaaaa... tapi tetap xputus asa! Mia cari juga, rujuk Mr.Google yang baik hati..  Akhirnye jumpa taw satu blog, dye bwt review ada org boleh jhitkan pregnncy pillow ni.. dye pun ckp selsa! lg satu cute juga pillow dye tu



Comel kan.. boleh tgk blog dye ni.dye bwt review hasil kerja tangan akk ni.. Harag dye tempah RM170, siap sarung.. nnt boleh basuh. Memang berbaloi...!


Dekat mna tempah???? Boleh jengah FB akk ni.. jom kita tepah sama2..Mia pun belum tempah lagi..baru tengah nak tanya.. 






KLIK FB AKK ni..  SOFEA SUHAIMI











4 comments:

Yumida Huda said...

wah..ade gak pillow utk org preg erk..nampak selesa je gegirl tu baring

follow sini..ke 242..jemput singgah ke blog Yumida & follow me back :)
http://umikasum.blogspot.com

datyn mia said...

heee haah kn..sgt2 selesa :) tu la dlm proses nk tmpah.lenguh bdn ni :) dh follow balik :)

MomLove Pregnancy Pillow said...

Mohon maaf. Tumpang sharing.

MomLove Pregnancy Pillow yang diperbuat daripada 100% kekabu asli dengan harga promosi RM199 (Free Pillow Cover + Pos ke 1Malaysia). Selesa, sejuk dan tahan lama.

Berminat & info lanjut, boleh terus ke https://www.facebook.com/MomLovePregnancyPillow

Terima kasih.

Lin adnan said...

Tumpang iklan yer..

Pregnancy Pillow Kekabu Asli. Geboo, lembut, selesa dan melenakan tidur... Harga mampu milik kepada semua mommy2..

Harga promosi RM120 dari RM145.. Murah2.. Harga siap pos ke seluruh malaysia.

FB Page : Pregnancy Pillow by Kak Lin
Whatsapp / sms 01128546124 Kak Lin