MIA NAK JADI PENAJA UNTUK YOU ALL PUNYA BLOG GIVEAWAY !!!!
_____________________________

Hai, korang2 ada yang nak buat giveaway untuk blog korang? & Tengah nak cari sponsor hdiah giveaway korang? Okey kat sini, Mia berbesar hati nak taja hadiah utk giveaway yg korang buat tapi ada syarat2 dia tau:

1. Followers korang mestilah melebihi 500 ke atas
2. Setiap peserta giveaway wajib follow mia punya blog


Itu shja!! Senang kan?? So kalau berminat boleh apply kan korg punya prmohonan dkt emel mia : miamyashie@gmail.com








2 comments:

Nurin Aireen said...

dah lama PM :)

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !


Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html