WEDDING DRESS UNTUK DISEWA

Selamat malam semua, kepada mereka yang tercari-cari wedding dress yang boleh disewakan, bolehlah jenguk-jenguk dalam belog Mia ni. Kalau berkenan nak sewa untuk wedding atau dinner ke atau majlis sambut menantu atau apa sahaja bolehlah sms mia okey di 0163046005 (Mia) nak kol pun boleh. Harga RM100 sahaja. Deposit Keselamatan RM50. Kalau pos laju pun boleh kena tambah Rm15 untuk postage sebab mia pos pakai kotak memang jaga dress daripada rosak :) Jom tengok-tengok wedding dress Mia ni.


Okey ini pandangan pada bahagian leher wedding dress Mia, warna soft gold :) bahagian badan memang sarat dengan manik jepun. Memang Mia suka sangat wedding dress Mia ni.



Pandangan keseluruhan wedding dress Mia, bagi korang puas hati tenung2 he he he ;D. Bahagian kain guna   fabrik Duchess satin 

Dekat belakang ada butang bungkus berderet sampai ke pinggang. Ala-ala classical english gitu tapi jangan risau, itu hanya sebagai display sahaja.. sebenarnya ada zip tersembunyi he he he tak ada lah korang risau butang tu terbuka kan? 


Bahagian lengan ni Mia paling suka.. Butang bungkus again!! hehhehee lepas tu jahit manik jepun lagi. Pandai taylor tu!

Usha-usha lagi sampai puas hati... :)


Ini contoh mia pakai masa wedding Bulan Disember tahun lepas.. :)


Gambar mia pakai dress ni lagi... ;D
Okey, kalau dah suka nk sewa boleh sms Mia laju-laju.. 016-3046005 (Mia) TQ :) Nak tanya dkt komen bawah ni je pun silakan.. :)

No comments: