SCAN 3D4D

Assalamualaikum & Selamat Pagi!!!!! Lamanye xupdate blog Mia ni.. seriusss!! Dah berbulan2..  Terkejut tk skg Mia dah 8 bulan.. dah 34weeks sudah pregnant.. huhuhu nmpk sgt mmg dh lm xberjaya menghupdate wlu satu entry pun.. sedih. Ini gara2 line Maxis wireless yg xberapa nk bgus service dye.. huaaaa.. rugi beli... skg ni bertukr semula kpd line celcom! Okey, hari ni Mia nk kumpulkan dkt2 sini gambar2 scan baby mia dari 28weeks hingglah 33weeks :) dekat mana Mia scan?? okey, ada yg mia scan di Policlinic Permai, di Jalan Pantai Kota Kinabalu. Ada juga di Seri kembangan di Poliklinik An-Nur bersama dgn sonographer miss jezlyn dan masa balik kampung, di Alor Setar, Mia scan di PMC.. Semua tempat yang Mia scan memberikan service yg sgt2 best dan terbaik!!! memang tak rugi sgt2!! Okey jom tengok gambar scan dekat bawah. Kesemuanya 3D DAN 4D..
.
.
.

.
.
.


okey, dkt ats ni gmbr baby Mia masa 28weeks.. ni first time Mia buat 3D4D.. hiii.. excited terlebih!
.
.
.


Okey, gmbar scan yg dekat atas ni Masa baby 30weeks, tengok nampak jelaskn kaki die, tangn dia.. comel je... gerammm sgt tgok. Ulang2 byk kali tengok. Gambar scan ni Mia scan dgn Miss Jezlyn best sgt taw service dye bg.. mmg klu nk scan dgn dye kna booking online.. famous dye ni.. pandai pujuk baby tunjukkan muka dia.. masa ni kan baby tengah tdo takmo tnjuk muka, pujuk punya pujuk mau jugak dia tunjuk muka..
.
.
.



Okey, ni gambar muka baby Mia setelah dipujuk2 oleh Miss Jezlyn hiii2 :) ramai ckp ikut muka papa dia.. Alhamdulillah kalau ikut muka papa dia :) heee tp mna2 pun xkisah kan :) Okey.. selain drp gambar, dye bg juga video tp xdpt upload sbb line pun ciputt... xdpt nk tnjuk mcm mn rupa video tu.. okey.. jom tgk gambr scan masa 8buln pulak.. masa tu 34weeks.. jom2.
.
.
.


Ni gambar Mia snap je dari note Mia sbb doktor di PMC boleh terlupa letak dlm CD.. syygnyeee... tapi xpe, ada hrdcopy pun okeyy kan... :) Alhamdulillah setakat yang Mia scan baby sihat.. now berat baby pun dah mencapai 2.6kg :) harap2 baby tak lebih dari 3.9kg.. risau bila 4kg baby dah dikira besar.. nanti payah nak keluar.. hehehhehe.. doktor siap pesan suruh mama dia diet.. sbb tgk berat baby naik byk sgt.. heheheh..ayooo,, mkn pelah sampai berat baby boleh naik mndadak ni heee... doakan semoga dipermudahkan ye :) Amin..















No comments: