JOM ONLINE SHOPPING BARANG2 BABY!!! YEAYYY!!

Penat tak nak cari website atau page FB atau blog yang menjual barang-barang keperluan baby?? Kalau penat, atau malas, kt sini Mia rajin nak sharekan dekat korang antara tempat2 online shopping barang2 baby yang agak menarik.. hah..dah bg link tu rjin2 kit window shopping okey! Mana taw ade yg berkenan, terus rembat okey :)



Alana's BabyWear  Kartika Kids Shop  Little Kiddo  LJ LiyanaJamil  BabyCute Collections  Sunaily Lokmi Tiny Tots Collections

Yusyida F Shopperz  Faiza Razmi  Www.dhiyashophouse.com  NH Kids Wear  Adam Boutiqueonline  MyRibbons Galore

Marshalya Stall  http://syazaa84.blogspot.com  JM Blogspot  AnnaRozy Homemade  Kids Couture  Permata Hati Shoppe

 Mujaheed Babykid Zone  Leen MykewpiesOutlet  D'Rayhanah Baby Shoppe  My Kewpies Outlet   Butik Baby Cahaya Kasih

Raziq Good Store  Babydania Shop  QisyaCute Shoppe  mylittlemiqael.blogspot.com  SweetHut Underoneroof.My  Ilham Kidz Shoppe

 Butik Si Cilik 



Fuhhh.. penat letak link2 ni.. kepada mereka juga yang ada online shop yang lagi best, lagi menarik.. jom2 letak link dekat bahagian komen.. Mia pun nk window shopping manala tahu ada yang dicari2 :)






No comments: